Eerste Communie

De werkgroep Eerste Communie

nieuws eerste communie

Deze bestaat uit 7 personen, die zich inzetten om te komen tot een goede voorbereiding en een feestelijke viering van de Eerste Communie van de kinderen. Er wordt een ouderavond georganiseerd waarop aan de ouders informatie wordt gegeven. Bovendien worden de ouders geholpen om zelf thuis hun kind voor te bereiden aan de hand van een projectboek met vele handreikingen.

Daarnaast komen de kinderen 5 keer met gastouders in de Inzet samen om gezamenlijk in het projectboek te werken.

Tijdens het eerste communieproject zijn er ook nog diverse uitstapjes die helemaal aansluiten bij de thema’s uit het projectboek.
Leeftijd: groep 4.


Nieuws van de Eerste Communiewerkgroep

En na een heerlijke zomervakantie begint ook de Eerste Communiewerkgroep weer met veel plezier aan de eerste voorbereidingen.

De Voorstellingsdienst wordt gehouden op zondag 3 maart 2019 en de Eerste Communieviering op zondag 26 mei 2019. Wanneer uw kind dit jaar in groep 4 of 5 zit van De Schelp of De Werenfridusschool, dan krijgt u half januari een uitnodiging. Deze uitnodiging is voor een informatieavond over de Eerste Communie en op die avond kunt u dan uw kind aanmelden voor zijn of haar Eerste Communie.

Mocht uw kind op een andere school zitten en ook zijn of haar Eerste Communie willen doen, wilt u dan contact opnemen met Sylvia Bakker 582268. Wij zijn ook per e-mail bereikbaar: ecwerenfridus@hotmail.com

Met vriendelijke groeten,

Werkgroep Eerste Communie

Sylvia Bakker, Roselijne Verdonschot, Janneke Neefjes en Karin Kaagman

 

Contactadres: Sylvia Bakker-Van Ophem
Contactadres: Schenkeldijk 58, 1693 DN Wervershoof, tel. 582268

emailadres:     ecwerenfridus@gmail.com.