Eerste Communie

De werkgroep Eerste Communie

nieuws eerste communie

Deze bestaat uit 7 personen, die zich inzetten om te komen tot een goede voorbereiding en een feestelijke viering van de Eerste Communie van de kinderen. Er wordt een ouderavond georganiseerd waarop aan de ouders informatie wordt gegeven. Bovendien worden de ouders geholpen om zelf thuis hun kind voor te bereiden aan de hand van een projectboek met vele handreikingen.

Daarnaast komen de kinderen 5 keer met gastouders in de Inzet samen om gezamenlijk in het projectboek te werken.

Tijdens het eerste communieproject zijn er ook nog diverse uitstapjes die helemaal aansluiten bij de thema’s uit het projectboek.
Leeftijd: groep 4.


 

Nieuws van de Eerste Communiewerkgroep

Dit jaar zal er geen Eerste Communieviering plaatsvinden. We hebben in september een inventarisatie gehouden onder de ouders van de kinderen van de huidige groepen 3 en 4. We hebben in overleg met de ouders van de kinderen die dit jaar hun Eerste Communie zouden ontvangen, besloten om volgend jaar met de kinderen van de huidige groep 4 en de groep 4 van volgend jaar het Communieproject in één keer te gaan doen. De eerstvolgende voorstellingsdienst en de Eerste Communieviering zullen dus plaatsvinden in het voorjaar van 2019. Zodra de data bekend zijn, zullen we deze natuurlijk in de Nu en Straks plaatsen.

Wij wensen iedereen hele gezellige feestdagen en de allerbeste wensen voor 2018!

Werkgroep Eerste Communieviering

Sylvia Bakker (582268), Janneke Neefjes, Rosalijne Verdonschot en Karin Kaagman

Contactadres: Sylvia Bakker-Van Ophem
Contactadres: Schenkeldijk 58, 1693 DN Wervershoof, tel. 582268

emailadres:     ecwerenfridus@gmail.com.