Eerste Communie

De werkgroep Eerste Communie

nieuws eerste communie

Deze bestaat uit zeven personen, die zich inzetten om te komen tot een goede voorbereiding en een feestelijke viering van de Eerste Communie van de kinderen. Er wordt een ouderavond georganiseerd waarop aan de ouders informatie wordt gegeven. Bovendien worden de ouders geholpen om zelf thuis hun kind voor te bereiden aan de hand van een projectboek met vele handreikingen.

Tijdens het eerste communieproject zijn er ook nog diverse uitstapjes die helemaal aansluiten bij de thema’s uit het projectboek.
Leeftijd: groep 4.


Nieuws van de Eerste Communiewerkgroep

Na een heerlijke zomervakantie begint de Eerste Communie werkgroep weer met veel plezier aan de eerste voorbereidingen. Vanaf dit jaar werken wij samen met omliggende parochies: Andijk, Onderdijk en Medemblik. Gezamenlijk werken wij spelenderwijs in een mooi project toe naar de Eerst Heilige Communie.

Kinderen in groep 4 van de scholen in Wervershoof ontvangen een uitnodiging via school. Deze uitnodiging is voor een informatieavond over de Eerste Communie. Op die avond of in de weken erna kunt u uw kind aanmelden voor zijn of haar Eerste Communie. Mocht uw kind op een andere school zitten en ook zijn of haar Eerste Communie willen doen, wilt u dan een email sturen naar:  ehcregiowervershoof@gmail.com. Dit geldt ook voor kinderen die in een hogere groep zitten en nog geen Eerste Communie hebben gedaan en dat toch nog graag willen doen.

De ouderavond is gepland op maandag 7 november om 19.30 in ’t Trefpunt in Onderdijk.

Met vriendelijke groeten,

Werkgroep Eerste Communie

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

emailadres:     ehcregiowervershoof@gmail.com