Eerste Communie

De werkgroep Eerste Communie

nieuws eerste communie

Deze bestaat uit zeven personen, die zich inzetten om te komen tot een goede voorbereiding en een feestelijke viering van de Eerste Communie van de kinderen. Er wordt een ouderavond georganiseerd waarop aan de ouders informatie wordt gegeven. Bovendien worden de ouders geholpen om zelf thuis hun kind voor te bereiden aan de hand van een projectboek met vele handreikingen.

Daarnaast komen de kinderen vijf keer met gastouders in de Inzet samen om gezamenlijk in het projectboek te werken.

Tijdens het eerste communieproject zijn er ook nog diverse uitstapjes die helemaal aansluiten bij de thema’s uit het projectboek.
Leeftijd: groep 4.


Nieuws van de Eerste Communiewerkgroep

Hallo, ouders/verzorgers van de kinderen van groep 3 en 4.

Na een geslaagde Eerste Communieviering afgelopen mei gaan we aan de slag voor de volgende groep. De ouders/verzorgers van de kinderen die in groep 3 en 4 zitten op de Schelp en de Werenfridus hebben de eerste brief al gehad.

Normaliter doe je Eerste Communie als je in groep 4 zit.

Omdat we nog niet zeker weten hoeveel kinderen vanuit groep 4 hun Eerste Heilige Communie willen gaan doen, hebben we de vraag ook neergelegd in groep 3, wellicht dat we net als afgelopen jaar de groepen samenvoegen.

Mocht u uw kind willen aanmelden, of eventueel wel geïnteresseerd zijn maar het nog niet zeker weet, stuur een mail naar ecwerenfridus@hotmail.com, dan krijgt u een uitnodiging voor de ouderavond in januari, waarna u een beslissing kunt maken.

Vriendelijk groet, de Eerste Communiewerkgroep

Sigrid Kolenberg, Maaike Botman en Roselijne Verdonschot

 

emailadres:     ecwerenfridus@gmail.com.